esmaspäev, 1. juuni 2009

Suur lõpulöök

No nüüd on ka minul lõpuks aega mõni rida kirja panna oma mõtteid Kevadkontserdist "Mälestus"

Eeltöö selleks käis juba ju pikka aega ja ausalt pean tunnistama, et nii väga rabelemist  ja muretsemist polnudki, kui välja jätta viimasehetke tantsude lihvimine. Aga kõik sai ju tehtud ja lavale toodud. Olen selle üle väga õnnelik ja uhke oma tantsijate üle. Nii suurte kui väikeste. Kõik andsid endast maksimumi kontserdi õnnestumise nime.

Tiimitöö oli tasemel. Kõik sujus kui lepase reega. Ei närvitsemist ega mõtetut sagimist. Ülesanded jagatud ja kõik olid oma liistude juures. Super!

Kõige suurem mure oli mul kontserdi alguse pärast, kuna see nii raske ja tundlik teema. Aga süda on rahul, sest kõik tuli minu meelset küll väga ilusti välja. Kõik oli omal kohal nii kuis pidi. Arvan, et see oli väärikas järelhüüe ja hüvastijätt kallile sõbrale, kes nüüd tantsib edasi meie südametes.

Indrek oskas väga ilusad sõnad leida ja saavutas sooja sideme ka publikuga, mis on väga tähtis. Eks kokkuvõttes ju pikaks venis, aga kuidagi nii kiiresti läks. Viperusi ka ette ei tulnud. Võimas!

Tibid said minult jälle laval pisara kätte! Nad kohe oskavad seda ja teavad millisele nupule vajutada.

Hea meel on mul ka selle üle, et "Heateo hinna'" laulu autorile meeldis meie tantsuline tõlgendus sellele loole!

Oi kui hea tunne oli, kui kontsert läbi sai! Kõik oli super-super!

Aga järgmine hommik ole tunne nagu oleks öö läbi pidu pannud. See oli kogu mu energi endasse imenud! Nüüd oleks ainult tahtnud jalad seinale vista, aga...

Hooaeg pole veel kaugeltki läbi. Nii mõnigi esinemine ootab veel ees ja siis juba tantsupidu.

Kuigi hooaja algus läks käima läbi pisarate ja leina, siis kokkuvõtteks võib öelda, et see läks ikka täiega korda. Oleme palju saavutanud ja palju-palju uut õppinud. Jõudlus on tugev olnud. Tibid taas sõiduvees ja energiast pakatavad. 

Võimas!

0 kommentaari: