laupäev, 27. juuni 2009

Kus võimalik , seal me tantsime ! ;)

Alustame Malvastes esinemisega . Meid kutsuti mingi mehe sünnipäevale sünnipäeva kingiks :) Lava oli võrdlemisi väike ja tagant peegliga . Inimesed olid juba parajalt purjakil ja elasid väga kaasa meile . Meile see muidugi sobis , oligi vaja väikest ergutust . Eriti läksid inimesed pöördesse , kui maha istusime , seljaga rahvase , jalad peeglisse ( meil olid kleidid seljas ) - see vist ütleb kõik :D ! Kiideti ja anti korralik tasu - me täname :) Mõtlesime , et noh , oleks võinud ju siis veel mõne tantsu teha ...

Ajah , sama päev tantsisime veel aktustel ka . Kell 3 Kärdla 12. lõpetamisel ja kell 5 Maarja lõpetamisel . Tegime Maarjale väikese üllatuse :)
Siis tulid jaanid peale . Meid kutsuti esinema Palade jaanitulele Lõpe parki . Seal me saime küll kõvasti naerda . Riiete vahetamiseks oli meile üles pandud kuppeltelk ja muusikat pidime oma autost laskma . Omapärane kogemus . Olime kohale tulnud kahe blokiga , tegime oma töö ära :D Saime niidetudkuivanud heina sees püherdada . Aga saime tasustatud ja kommi saime ka :)
Isegi trennis oleme vahepeal käinud , tantsupeo jaoks . Proovime suure platsi peal hakkama saada . Vaadake siis ikka ülekandeid või tulge ise kohale - me oleme kuskil eesreas :D Eks me siis peale tantsupidu kirjutame jälle , kuidas läks :)

0 kommentaari: