teisipäev, 9. juuni 2009

Kiire möödas

Nüüd on aeg ka korraks maha võtta, kuigi päris puhkama me siiski jääda ei saa, kuna vaja veel viimased ettevalmistused tantsupeoks ära teha. Aga siiski on nüüd kiire möödas ja saab veidi puhata kah.


Viimasel aktiivsel töönädalal sai siis KÜG´i aastalõpu aktusel esinetud ja loomulikult Lastefestivalil 6 juunil. Esinesime lausa neli korda päeva jooksul. Viimane sats oli Villalaos koos Filleriga. See tuli nii ootamatult..., aga võtsime kokku ja tegime ära. Nädala algul nägime Lastefestivali plakatit, kus oli kirjas, et me esineme kood The Filleriga õhtul Villalaos. Ups...

Lõpuks saigi teoks. Natuke konstruktiivset tegutsemist, veidike loomingulist lähenemist ja mis peamine, tahtmist. Mõttes oli see juba ju ammu tiksunud. "TTF" oli vaja ainult kohandna originaalile, sest meie tantsu-versiooni muusika oli 45 sek lühem, kui originaal. Aga sellegagi saime ladusalt hakkama. ainult Triinule õpetasime seda alles laupäeval enne Villasse minekut. Õnnesks saime   ühe korra ka mõlemad tantsud enne koos bändiga läbi teha. üks veidi kiirem, teine veidi aeglasem, aga Tibid said hästi hakkama. 

Vägev, hakkama saime!  Live esitus koo bändiga!

Minul vist oma tantsuringis käimise ajal nii palju põnevaid väljakutseid küll polnud ja nii suurt tampi kah mitte. Trennid olid küll kaks korda nädalas, aga esinemisi oli hulga vähem ja palju igavamatel üritustel.

aga nüüd jääme siis tantsupidu ootama. Mõned trennid ja esinemine ja veidike puhkamist...

0 kommentaari: