kolmapäev, 4. märts 2009

Võimlemisfestival 2009

Tere-tere, tegelikult küll teretulemast Tibi Tiina Tantsutruppi blogisse, me nüüd hoiame teid kõigega kursis ;)

PALJU ÕNNE TIINALE! Tal oli just sünnipäev :)

Meie üle, eriti Tiina üle muidugi, võib sügavalt uhkust tunda. Me käisime laupäeval, see oli 28. veebruar, Viljandis EKSLi võimlemisfestivalil. Sellel aastal oli meil võimalus minna tiitlikaitsjatena ja ma usun, loodan, et te kõik ikka teate, et meil selle kaitsmine õnnestus.

Et asi selgem oleks siis me läksime nelja rühmaga:

  • TTTt ehk siis meie tantsuga "Sunrise"
  • Tt-stuudio I rühm tantsuga "Leia mind üles" ehk pardikesed
  • Tt-stuudio II rühm tantsuga "Hambad puhtaks"
  • Grand, kahjuks ma ei tea selle tantsu nime :(

Ühestki teisest paigast nii palju rahvast ei olnudki ja selle eest saime me lausa eripreemia nagu ka "Sunrise" tervikliku kompositsiooni eest. Mis aga peamine, me tulime veel laureaatideks, meie lehvikutega ja II rühm hambaharjadega. Mõnus..

Kahjuks oli Grand kohe konkurentsist väljas, kuna nemad said lavale panna kõigest 6 tüdrukut, aga on mingi reegel, et rühmas peab kaheksa inimest olema. Meiegi õpetasime selle pärast Õnne-Liisile tantsu selgeks. Nad esinesid ikkagi, tublid.

Ei oskagi seda kõike edasi anda... Muusikamehel oli mingeid probleeme. Terve pardikeste tantsu aja oli muusika kohe-kohe katkemas, kuid napilt pidas vastu. Aga kui oli üks Lotte tantsudest (neid oli kaks tükki, ühesugust) siis vaevalt oleksid nad seda ära tantsinud, kui publik rütmi poleks plaksutama hakanud. Meil oli ka juba hädajuhtumiks plaanid valmis, aga kõik läks hästi.

Liisa

0 kommentaari: