pühapäev, 30. jaanuar 2011

Tundub, et tantsimine võtab kogu aja ning ei jõuagi kirjutada .. Tegelikult oleme laisad . Võtan siis ette selle vaevarikka töö ja kirjutan, mis me vahepeal teinud oleme ..
"Jussike otsib jõule" läks väga hästi. Kõik teadsid , millal peab sisse tulea ning kõigil olid tantsud selged. Ka peaosaline Jander-Eric oli väga tubli :) Seega kahju kõigist neist, kes vaatama EI tulnud.
Loomulikult on jõulude aeg ju tihe aeg ning ka meie saime kutse esinemiseks. Seekord Vetsi Tallis. Esitasime seal 4 tantsu. Kahjuks olid varbad väga külmunud ja lapsed jooksid "laval". Üldiselt meeldejääv kogemus, ei tea ainult , kas heas või halvas mõttes?
Vahepeal pidasime Tibikatega ka jõulupidu. Istusime Tiina juurde maha ning maitsesime head paremat . Tiina üllatas meid tõelise jõulupraega :) ! Loomulikult ei puudunud peolt ka videote vaatamine ning üldine huumor.
Jällegi oli meil au esineda ka pensionäride jõulupeol, kus kandsime ette "Jussike otsib jõule" eeskava. Tundus, et neile väga meeldis, seega sai meie ülesanne täidetud. Hiljem istusime terve stuudioga kultuurimaja kinosaalis ning nosisime vaikselt küpsist ning jõime limpsi. Poolaasta sai väärikalt lõpetatud.
Ei saa ka mainimata jätta laatade esinemisi, kus rahva silmarõõmuks esinesime.
vahepeale ka
PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS MAARJA, kelle sünnipäev oli 5ndal detsembril
PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS TIIU, kelle sünnipäev oli 14ndal detsembril.
Veel oli meil võimalus esineda puuetega laste jõulupeol ja nüüd alles hiljuti esinesime Talveprintsi- ja Printsessi valimistel









Mõni pildike.
Nüüd valmistume Koolitantsuks (4. veebruar) ja Võimlemisfestivaliks (26. veebruar). Võimlemisfestivaliks oleme palunud lisajõude Mari-Liisi ja Marise näol, kes meiega "Rikis'e" tantsu õpivad . Lisaks käib kibekiire õppimine tantsupeo jaoks. Trennid mööduvad meil koos Grandiga, keda Tiina samuti tantsupeoks ettevalmistab ;)

Seega , varsti kirjutame jälle !

0 kommentaari: