kolmapäev, 28. juuli 2010

Kokkuvõte

Nii siis , palju on aega möödunud , aga lõpuks võtab keegi asja kätte ja teeb selle hirmraske töö ära . Ehk ma nüüd kirjutan meie suurtest sündmustest vahepeal .
23. mail toimus suur kevadkontsert "Tiina Tantsustuudio 5 aasta ringi" . Publikut oli jällegi terve saalitäis . Me olime selle jaoks palju vaeva näinud ning õnneks läks kõik plaanipäraselt . Lapsed said kõik lavale ning tantsud tulid hästi välja. Lisaks oli külalisesinejatena Hiiumaale sõitnud Sõlekese valikrühm. Täpsemalt kontserdi kohta saate lugeda kodulehelt www.tt-stuudio.rookopli.ee
Hiljem, peale kontserti istusime Tiina õues koos Sõlekese rühmaga ning grillisime natuke. Ilm polnud just parim, aga toreda seltskonnaga pole ilm kunagi takistuseks.

Edasi pingutasime võimlemispeo nimel. Juba 29ndal juunil startisime Hiiumaalt koos stuudio II rühmaga Tallinnasse, et osa võtta suurest võimlemispeost. Vastu tuli pidada 5 töökat ning palavat päeva. Ööbisime Tallinna Reaalkoolis, mis sai meile just kui uueks koduks. Peale treeningute staadionitel jõudsime veel Viru keskuse aatriumis esinemas käia 15 minutilise blokiga. Seegi õnnestus täitsa korralikult- vähemalt ise jäime rahule. 3ndal juulil toimuski suur kontsertetendus "Pidu läheb käima" live's Tanel Padari & The Suniga ( Ott Lepland ka muidugi :) ) Peale tantsuosa saime veel veidi lava ees rokkida ning juba pidimegi bussi jooksma , et praamile jõuda. Meeliülendav :)

Kodus saime vaid nädalakese olla, vaevalt jõudsime riided pesta kui juba 9ndal juulil startisimegi Türgi poole. Esindasime koos Jõhvi gümnaasiumi segarühmaga Eestit Istanbul 2010 kultuuripealinna raames ühel tantsufestivalil. Milline kogemus ja elamus. Türgi on ikka vägev koht. Ma ei suuda küll praegu kogu seda reisi kirja panna, aga märksõnadena : palav , päike , karvased mehed , odavad ehted , käperdamine , esinemised , üllatused jne . Väga palju huvitavat nägime ning kuulsime.
10 liras :)

Nüüd võame natuke vaiksemalt, silmapiiril mõni esinemine. Aga pole siin enam midagi , varsti on sügis jälle käes :)

0 kommentaari: